KTM dag 2015

lemmens 3
Binnenkort is het weer zover.

KTM goeroe Eddy Lemmens heeft weer hele grote plannen voor de komende editie van de KTM dag op 3 en 4 oktober 2015. Het ieder jaar weer drukbezochte evenement heeft weer heel wat moois voor u in petto. Er is goed nagedacht over het aanbieden van de diverse activiteiten. Eddy is duidelijk. ‘Ik wil niet dat de gasten een hele dag langs de crossbaan staan te kijken. Dat kunnen ze ergens anders ook en daar komen ze mijns inziens ook helemaal niet voor.’ Het is eigenlijk één grote demonstratie, zeker voor de toeschouwers die niet wekelijks naar een crosswedstrijd gaan.’ Daarnaast moet er volgens Eddy voor jong en oud wat te doen zijn. Natuurlijk is de rode draad KTM en de motorsport, zoals het ooit eens begonnen is. ‘Het concept van de Zwarte Cross spreekt me erg aan’, aldus de gedreven KTM dealer. Het moet een doorlopend festijn worden waar echt iedereen ten volle van kan genieten. Crossidolen zullen er rondlopen waar eenieder mee op de foto kan en zij zullen uiteraard handtekeningsessies houden.
De basis die jaren geleden werd gelegd voor deze, alweer 21e, editie vindt zijn oorsprong in de motorcross. Daarom ook zullen er verschillende toprijders hun opwachting maken om u een prachtig stukje ‘high school’ motorcross voor te schotelen.
Zo kunt u genieten van de spetterende ‘drekbakraces’. Met je auto of motor zo snel mogelijk van a naar b in een dikke bak met modder. Oude kleren vereist of in ieder geval aan te raden.
Er zal een heuse, originele ‘Parijs Dakar’ truck aantreden en een spectaculair optreden verzorgen. U zult versteld staan van zo’n gigant als u er naast staat.
Net als vorig jaar zullen er een aantal KTM electra freerides ter beschikking staan. Deze mogelijkheid eens te proeven van de crossers met accu mag u niet voorbij laten gaan. Een belevenis op zich.
Evenals in de vorige editie zal er door KTM ook weer gezorgd worden dat u als pure motorliefhebber op de hoogte bent van alles wat er op het asfalt mogelijk is. Hierbij zullen er verschillende demonstraties gehouden worden. Alle in productie zijnde straatmodellen staan weer netjes in een rij te wachten.

lemmens 5
Voor de stoere mannen en vrouwen onder u zijn er ook weer diverse prijzen te winnen. Loshangend aan een levensechte KTM crossmotor kunt u laten zien dat u uw stalen ros nooit los zou laten.

lemmens 6
Dat er veel mogelijk is met een KTM machine zult u beseffen als een echte stuntrijder zijn opwachting maakt. Evenals in de vorige editie zal hij dit jaar ook weer de meest onmogelijke trucs aan u voorschotelen. Een held! Ook Nederlands trots, trialacrobaat Alex van de Broek van de partij. Deze evenwichtskunstenaar zal u trucs laten zien welke u nooit voor mogelijk had gehouden. En alsof het allemaal niet gekker kan hebben we ook nog een Stuntteam uit Tsjechië vast kunnen leggen. Vier rijders, vier motoren en een grote metalen bal. Meer verklappen we niet.

lemmens 4
Mocht u er benieuwd zijn hoe het hele evenement en de prachtige omgeving er van boven uitziet, wordt u ook op uw wenken bediend. Er is een helikopter aanwezig die u tegen een geringe vergoeding een onvergetelijke rondvlucht zal bezorgen. Zulke foto’s maakte u nog nooit! Alleen vanuit de lucht zou u kunnen zien hoe groots dit evenement is opgezet.

lemmens 2
De jaarlijks terugkerende endurorit trekt ook ieder jaar weer meer deelnemers. Het is een rit van 60 km, waarvan je 20 km. kunt skippen door een van te voren aangegeven afslag te nemen. Wat je dan overslaat is het inmiddels beruchte en zware ‘tankbaan gedeelte’. ‘Niet iedereen zit daar op te wachten, zo heb ik begrepen, dus hebben we ook een ‘makkelijk’ traject voor de deelnemers beschikbaar’. Nog steeds pittig maar zeker voor iedereen te doen. Rijdend door de vele bospaden kunt u tussendoor ook nog eens genieten van de schitterende omgeving die Landsard u te bieden heeft. Een aantal Marshalls zullen constant de route rijden om u te helpen en begeleiden waar nodig. Ook is de EHBO brigade mobiel en altijd paraat. Vanaf 10 uur zullen de eersten vertrekken met een uitlooptijd tot 14.30. Wie niet binnen komt gaan we halen.

lemmens 1
Of het een daverend weekend gaat worden is geen vraag meer. In de megagrote feesttent kunt u op zaterdagavond genieten van een heuse (18+) 90’s party die opgeluisterd zal worden door niemand minder dan DJ Paul Elstak en de Party Animals. De tentbanden zullen strak aangetrokken worden, vooraleer de tent los zal gaan. Wat de kaarten betreft raden wij u aan er op tijd bij te zijn. Met de superopkomst van vorig jaar nog in gedachten dient u er rekening mee te houden dat er niet meer dan 2000 mensen de tent in mogen. Niemand uitgezonderd. In dit geval geldt echt: op is op.
Kaarten voor dit nevenspektakel kosten 17,50, met een prijs van 25 euro aan de tent, mits nog voorradig! Als u het risico niet wil nemen buiten te moeten blijven staan kunt u uw kaarten nu al reserveren via http://www.landsard90s.nl
Wij hebben er zin in en zullen er alles aan doen het u ook zoveel mogelijk naar de zin te maken. Komt allen en laat het gebeuren.

Gebeuren gaat het toch…

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s