Funnelweb Filters en Gravity TM – VE Racing bundelen krachten!

Funnelweb

Voor het aankomende 2016 seizoen zullen Funnelweb Filters en het gloednieuwe Gravity TM – VE Racing team een intensieve samenwerking aangaan. Het Australische filtermerk zal het TM Racing team voorzien van hun unieke filters. De Funnelweb Filters kan u , in tegenstelling tot de concurrentie, herkennen aan het kenmerkende piramide profiel. Hierdoor blijft ten alle tijden lucht toestroom gegarandeerd. Daarbij komt dat deze filter een heel weekend optimaal blijft fungeren, hierdoor is het gebruik van een ‘FWF’ minder arbeidsintensief.

De Funnelweb Filters hebben alvast hun sporen verdiend in het Wereldkampioenschap Enduro en in Rally wedstrijden zoals ‘Baja’, ‘Marokko’ en de bekende woestijnrally van ‘Dakar’. Het is nu enkel nog een kwestie van tijd voordat de hele motorcrosswereld gek is van deze ‘filter van de toekomst’.

Matthias Van Eeckhoven, Teammanager: “Het staat als een paal boven water dat we enorm vereerd zijn dat een kwaliteitsvolproduct als ‘Funnelweb Filter’ in ons wil investeren. Het is tevens ook mooi om merken dat een bedrijf als het deze het belang van de jeugd naar waarde weet te schatten. We zullen er dan ook alles aan doen om hen de return te geven die ze verdienen.”

Niels van Kempen, mede-eigenaar Funnelweb Filter: “Je moet als producent steeds streven naar beter, daarom doen bedrijven ook aan sponsering. De feedback die je eventueel krijgt kun je dan weer gaan gebruiken om door te ontwikkelen. Toen ik dan de vraag kreeg om dit team te sponsoren, heb ik niet lang moeten nadenken. Want in het motorcross zijn er weinig andere reeksen die competitiever zijn dan het ONK125 en het EMX125. Daar is elk detail belangrijk, ook onze filters. Hiermee hopen we ook dat we kunnen tonen dat een Funnelweb Filter niet enkel een klasse apart is in het Enduro-wereldje maar ook in het motorcross-wereldje.

U kunt ‘Funnelweb Filter’ ook terugvinden op de verschillende social media platformen, zoals Instagram, Youtube, Twitter en uiteraard ook Facebook.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s