Tank’s back!

andy 1

Als ik Andy zie moet ik altijd aan Broc Glover denken. ‘The Golden Boy’. Hij heeft iets flamboyants met een mega gunfactor. Kleding en motor altijd piekfijn verzorgd. Hij valt op tussen de massa. Een visitekaartje voor de sport.

‘De zin was er gewoon even niet meer’
Al een tijdje is het rustig rond de ‘Tank’ uit Balen. Soms moet je even herstellen van een lichamelijke blessure waar de winter een hele mooie periode voor is. Bij Andy lag het heel ergens anders. ‘De zin was er gewoon even niet meer’. Normaal kunnen crossers niet wachten tot de zon weer doorkomt. ‘Ik weet het ook niet maar ik had het gewoon even gehad. De circuits bleven nat waardoor ik me wat meer heb verdiept in andere zaken’. Naast de zakelijke drukte heeft hij tussendoor ook een nieuwe hobby opgepakt. Muziek maken slokte veel van zijn vrije tijd op waardoor de dagen ineens erg kort werden. ‘Gewoon even bewust out’. Het betere weer heeft hem toch weer terug op de crossrails gekregen.

Subtop
Deelnemen aan het EK zit er voor 2016 niet meer in. ‘Het heeft mij na Lommel niets meer opgebracht dan een goed gevoel’, en dat is niet genoeg voor de talentvolle Andy. De subtop krijgt natuurlijk sowieso al minder aandacht. Hij zal aankomend weekend nog niet starten in de eerste wedstrijd voor het Belgisch Kampioenschap, maar gaat daarna zeker weer voor een plaatsje op het podium. Het geeft hem wel een goed gevoel dat er meer dingen zijn die hem gelukkig kunnen maken. Prioriteiten stellen is het devies. ‘Mijn focus lag in het verleden altijd erg op de prestaties. Een druk die je jezelf opleg, wat dan vaak weer ten koste gaat van het plezier. Het moeten is er een beetje van af en dat geeft me een beter gevoel’, aldus een gelukkig ogende Andy.

Natuurlijk is hij erg blij met de trouwe steun van zijn sponsors. Ook dit jaar heeft hij Welnesscenter Andor, Bo Motoroil, Gear2win, FoxEurope en MotoMaster weer naast en achter hem staan. Dat pakket als aanvulling voor de onvoorwaardelijke inzet van zijn ouders, zus en ‘mechanieker’ maakt het geheel tot een volwaardig team. Alles is er, nu ik nog…

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s