Boot slaat terug

(Door Olav Heijt)

Ook MC Mikkola rijder Mark Boot was afgereisd naar het gemoedelijke Wuustwezel. Ondanks hij niet echt tevreden was over zijn vering reed hij zijn KTM toch naar een zeer nette 15e trainingstijd. Om het zekere voor het onzekere te nemen wisselde zijn ijverige vader toch de vering nog even snel om met die van de meegebrachte trainingsmotor.

boot moerbeke

Het wordt zachtjesaan een gewoonte dat Mark er met de start goed bij zit. Als 3e schoot hij de eerste bocht in om vervolgens in de tweede bocht in aanraking te komen met zijn voorganger. Uit balans kwam hij op de grond terecht. Ontgoocheld begon Mark aan de lange weg terug het veld in. Het tempo kwam er goed in en Mark wist dat evengoed ook vast te houden. Tot het moment dat zijn motor het begaf en hij verslagen het veld moest verlaten.
De tijd werd ten volle benut om de trainingsmotor klaar te maken voor de tweede manche. De vering werd weer teruggeplaatst waardoor Mark met frisse moed weer naar het starthek kon.
Weer had Mark een goede start en deze keer kwam hij zonder kleerscheuren ook door de tweede bocht. Eenmaal het tempo gevonden kon hij dit goed vasthouden en kwam uiteindelijk op een zwaar verdiende 11e plaats over de finish.

‘Na zo’n belabberde eerste ben ik dan ook heel erg blij met de tweede manche. Mede omdat mijn pa zo hard heeft moeten werken mijn motor helemaal tiptop aan de start te krijgen.’
‘Pa en het MC Mikkola Team hartelijk dank voor jullie steun en hulp van afgelopen zondag. Waar zou ik staan zonder…’

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s