Samthing special

(Door Olav Heijt)

Zomaar uit het niets kreeg ik een berichtje. ‘Zou u over mij ook eens een verhaaltje willen schrijven?’.

sammie 3

Leergierigheid en passie

We hadden heel spontaan een leuk gesprek waarna ik besloot maar eens een keer naar Oirschot te rijden. Ik krijg die vraag wel eens vaker, omdat iedereen natuurlijk wel een verhaal heeft, maar deze keer lag het anders. Het gevoel was anders. Sam is lief en heeft een goed hartje. Op gepaste momenten is ze bescheiden en nederig, maar kan zich op andere momenten echt wel laten horen. Haar leergierigheid en passie drijven haar in de richting van haar ultieme droom. Nog steeds is achternaamgenote Nancy van de Ven haar grote voorbeeld. Vergelijken zou niet eerlijk zijn, maar Sams zelfdiscipline en sterke wil komen erg in de buurt van dat van haar idool.

Dankbaar

Eerder schreef ik een stukje met de titel ‘selfmade Sam’, een titel die de hele lading wel dekt. ‘Ik wil het graag, dus IK moet het dan ook doen’. De gun factor van de dappere Sam is groot. Door haar eerlijke en spontane karakter leven veel mensen met haar mee en steunen gewillig in de vorm van geld of materiaal. Door deze steun wordt het niet alleen een stukje makkelijker allemaal, maar krijgt Sam ook een geweldige boost voor haar zelfvertrouwen. Sam en haar familie zijn dan ook erg dankbaar en hopen nog lang op hun steun te mogen rekenen.

EK Genk

Aankomend weekend is de grote dag. Sam rijdt haar eerste EK wedstrijd in het Belgische Genk. Sam is er meer dan klaar voor en wil dan ook langs deze weg de mensen bedanken die het allemaal mogelijk maken.

sammie 2

Haar dank gaat uit naar:
Peter Huijbregts (persoonlijke training en begeleiding en motoronderhoud), Cees van de Ven (R2R Store Bladel), Marcel van Drunen (kleding), John Bollen (Ecomaxx), Van de Ven (Tegelzetbedrijf), Dajac Revolutie, D&T Piping, Fried van de Laar (Aannemersbedrijf), Luna (Glass tinting), Vlemminx (Tegelzetbedrijf), Das & Vlaszak (Zonweringen), TwinAir (Luchtfilters), ATM, NonStop, Jan en Mia van Gestel (Caravan), MxInfected.nl / MxPressed.nl, Michael van Gestel en natuurlijk heel veel dank aan haar ouders, zus en broer. Ook de bewust anonieme helpers zijn ze enorm dankbaar.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s