Hage pakt top 10 in Lommel

Voor MC Mikkola coureur Stefan Hage stond de BMB wedstrijd in het loeizware Lommel op het programma. De dag begon al moeizaam. Een lekke band van de bus strooide al het eerste roet in zijn crossvoer.

hage 2

Hage Kamp
Tijdens de training moest de gedreven Stefan helaas voortijdig afhaken door technische motorproblemen. De toon leek gezet. ‘Als het zo al moet beginnen ga je toch denken aan wat er nog meer gaat komen’. Ondanks de onrust in het Hage Kamp kwam de vastberaden Stefan redelijk goed van het hek. Niet zijn beste start maar toch mocht hij op een plaatsje rond de 15 aan de race beginnen. Stefan zette zijn tempo in en hield dat netjes aan tot hij verdiend als 7e over de finish kwam.

hage

‘deadlast’
Door een valpartij in de tweede start werd Stefan gedwongen van een laatste plaats te starten. Hij werkte zich van ‘deadlast’ keurig op naar een plaats binnen de top 20, maar het mocht niet zo zijn. Weer ging hij er af en zo moest hij zich ook weer helemaal vanuit de achterhoede naar voren zien te werken. Als loon voor zijn harde werk kon hij toch nog een 13e plaats laten noteren bij de inters. Met een 7e en een 13e plaats kwam zijn dag gemiddelde op 9 totaal.

 

Ondanks de tegenslag verscheen er toch een glimlach op het gezicht van Stefan. ‘Mijn eerste top 10 is een feit!’

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s