Lommel iets te vroeg voor Joey Verwijs

‘Ik zou bijna zeggen, schrijf maar niks’, lacht Joey me toe. Joey was in Lommel afgelopen weekend en dat verliep niet helemaal volgens plan. Eigenlijk was er helemaal geen plan.

verwijs 2

moeizaam en stroef

Hij wist dat hij conditioneel nog niet op volle sterkte is en als je dan naar Lommel gaat, is de boodschap wel duidelijk. De training verliep al erg moeizaam en stroef . Al met al liet hij toch nog een mooie 9e plaats noteren. Tevreden keek hij terug en meteen weer vooruit. Over de reeksen had hij geen goed woord meer liggen. De start was geeneens zo slecht, maar de ophopingen in de eerste bocht zorgen ervoor dat hij er niet geweldig ‘bij zat’.

verwijs 3

kapotte broek en handschoen
Eenmaal weer op tempo kwam hij twee ronden verder in aanraking met een andere rijder waardoor ze allebei ten val kwamen. Met een kapotte broek en handschoen was het juiste ritme ineens onvindbaar en werd hij 13e van de MX2. In de tweede reeks was Joey weer goed weg maar de motor haperde op het rechte stuk, waardoor een goede start verkeken was. Zo goed en zo kwaad als hij kon probeerde hij een constant tempo aan te houden. Dat lukte helaas niet helemaal en uitgeblust kwam hij op een 10e plaats binnen in zijn eigen klasse.

‘Nee, dit was zeker niet mijn dag, maar ook deze dagen horen erbij’. Ik ga me maar snel voorbereiden op het komende BK in Mons, waar ik het graag veel beter zou willen doen’.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s