Zwaar weekend voor Mark Boot

(Door Olav Heijt)

Geen makkelijke dag
Afgelopen zondag was het ‘Lommeltijd’ voor de BMB rijders. De dag voorafgaand had Mark met zijn maatje Stefan Hage nog even meegedaan aan een plaatselijke 3 uurs endurorit in het Zeeuwse Rilland Bath. “Erg goed bevallen zo voor de eerste keer en ook nog eens netjes tweede geworden.’ Het bleek erg intensief, maar stond nog in schril contrast meteen dagje ‘Lommelen’. Mark voelde zich niet top fit en had daar zaterdags eigenlijk al een beetje last van gehad. Zondags werd het erger waardoor hij al aan voelde komen dat het beslist geen makkelijke dag zou gaan worden.

bootlommelMan met de hamer
De training ging niet echt beroerd, maar toch had er in normale lichamelijke omstandigheden wel wat meer in gezeten dan een 13e tijd. De start van de eerste manche was in tegenstelling tot de meeste van zijn laatste starts niet geweldig. Mark vocht voor wat hij waard was en kreeg daarvoor niet meer dan een 10e plaats toebedeeld. De tweede manche ging de start weer als ‘vanouds’ en kon hij in de eerste 3 ronden goed met de kop mee. De man met de hamer sloeg niet alleen de losgereden palen terug vast en raakte Mark ook flink. Hierdoor viel hij terug naar een 9e plaats die hij ook tot het einde vast wist te houden.
‘Als ik kijk naar mijn laatste wedstrijden ben ik niet super tevreden over vandaag, maar heb zeker gedaan wat ik kon. Tijd nu om weer op te laden voor de wedstrijd in Mons van volgend weekend’.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s