Hage controleert in Mons

haage

Mons was nat. Zo nat dat de baan er redelijk heftig in lag. Het is een smalle baan bestaand uit zwarte bosgrond. De lijnkeus was minimaal waardoor het een interessante dag beloofde te gaan worden.

Weer een mijlpaal voor Stefan, want hij wist zich in de tijdtraining een 4e plek toe te eigenen. Zijn beste tot nu toe in dit seizoen. De start van de eerste reeks was niet bijzonder. Hierdoor moest hij op een 12e plek aan de wedstrijd beginnen. Het ritme kwam er vrijwel meteen goed in. Geconcentreerd wist hij dit vast te houden waardoor hij op wist te klimmen naar een knappe 6e positie. Omdat hij tijd en meters goed moest maken was er haast geboden voor de MC Mikkola rijder. Hierdoor speelden zijn onderarmen wel een beetje op tegen het einde van de wedstrijd, maar dat belette hem niet zijn 6e plaats vast te houden.

gefrustreerd

Voor de tweede start had Stefan zijn startplek mooi klaargemaakt. Gebrand op een betere start verliet hij het hek maar dook toch pas als 20e de bocht in. Helaas was er niet veel meer over van de baan en werden we beperkt tot één spoor op sommige stukken. Passeren was te veel risico, dus bleef er niets over dan te volgen. Licht gefrustreerd ging Stefan wat agressiever rijden waardoor hij nog een 7e plaats wist te bereiken. Het gat naar zijn voorgangers was inmiddels te groot geworden waardoor hij netjes afsloot op deze plaats.

doorworstelen

‘Ik moet eerlijk zeggen dat ik ondanks de behoorlijke uitslag toch iets meer van mezelf had verwacht. De snelle tijdtraining geeft me het gevoel dat er nog meer in had gezeten. Nog meer ga ik me toeleggen op de starts. Het is zonde van de energie die je opmaakt aan het doorworstelen van het hele veld.’ Afsluitend wil ik graag MC Mikkola bedanken voor de steun en mijn vader die het met al zijn vakkundige hulp en top materiaal van MOTOR 2000 allemaal mogelijk maken.

Focus op het ONK van Mill nu, aanstaande zondag.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s