Sam krijgt niks cadeau in Reusel

De baan in Reusel staat voor zwaar. Niet dat Sam daar nerveus van wordt want ze traint veel op de wat zwaardere banen, zoals Oirschot en Veldhoven. Als een echte verkenner ging ze in de training op zoek naar sporen om daar de meest ideale uit te zoeken.

samreusel1

‘ mes tussen haar tanden’

De start van de eerste manche was redelijk. Helaas maakte ze na een aantal bochten een klein foutje waardoor ze onderuit ging. Een echte ‘ crash’ was het niet te noemen maar het vervelende was dat ze vast kwam te zitten onder haar motor. Toen er eenmaal hulp geboden werd was de heel groep al het bos in gevlucht waardoor Sam helemaal van achteraan het veld aan haar race moest beginnen. Sam zou Sam niet zijn als ze niet alles op alles zou zetten en met het mes tussen haar tanden vocht ze zich terug naar een dik verdiende 3e plaats. Alles gegeven dus dik tevreden.

samreusel2

Dapper

In de tweede manche gaf ze haar R2R KTM flink de sporen en liet een zuivere holeshot noteren. Na trots twee ronden op kop te hebben gereden moest ze haar meerdere erkennen in Lara de Kruijf die de koppositie van haar overnam. Dapper verdedigde Sam haar tweede stek die Samantha Joste en Demi Verploeg graag van haar overgenomen hadden. Sam hield stand en sloot af met een prachtige tweede stek die haar een 2e plaats totaal opleverde.

‘ snel weer aan de slag’

‘ Het was een heftige strijd en de druk was groot, maar ik ben blij dat ik vol heb kunnen houden. In wedstrijden als deze leer ik heel veel en kijk dan ook erg uit naar volgende week. Aankomende donderdag staat Neerijnen op het programma, dus snel weer aan de slag’ , aldus ‘ big smile’ Sam.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s