Boot with the flow

Ook in het mooie Axel werd er op Bevrijdingsdag gecrossd. Prachtig weer en een goed, zoals altijd, perfect verzorgd circuit lagen als basis voor wat een mooie dag zou worden. Voor de training werden er een paar klassen bij elkaar gevoegd omdat de crosswind in Axel altijd om 18.00 uur moet liggen.

bootjee

Marks training verliep voorspoedig. Met een goed gevoel ging hij in de eerste manche als 5e de eerste bocht door. Mooi is ook te weten dat de MX1 en MX2 samen reden, waardoor een goede start net iets meer waarde heeft. Al aan het einde van de eerste ronde wist Mark de leiding te pakken. Na een paar ronden te hebben gereden had hij een gat van 10 seconden geslagen en reed vervolgens gecontroleerd de manche uit. Nog in de ‘ flow’ van zijn Franse prestaties zette hij hier een fraaie eerste plaats op de uitslagenlijst.

De start van manche twee was iets minder. Zo rond de tiende plaats kon hij aan zijn opmars beginnen. Het gas ging er op en vlot reed Mark naar voren waar Roy Gijsel zich al een paar seconden had losgereden. Een krappe twee ronden later zat Mark al aan zijn achterwiel. De stevig doorrijdende Roy moest uiteindelijk toch het hoofd buigen voor Boot op drift. Met een dubbele manchewinst kon hij alweer ‘ on top of the box’ klimmen.

Wederom toont Mark zijn dankbaarheid aan het MC Mikkola Team voor de gezellige dag en zijn ouders voor het tomeloze sleutelwerk. ‘ Waar zou je staan zonder deze mensen?’ , aldus een opgetogen Mark Boot.

‘Bedank jezelf ook maar eens voor de leuke stukjes’ , lacht hij. Dat ga ik dus niet doen…

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s