Herstel update Sam van de Ven

Een week is normaal gezien meestal zo voorbij, vooral als je niks mankeert. Voor, de vorige week ongelukkig ten val gekomen, Sam van de Ven was het een lange week. ‘Er kan in een week toch nog heel veel gebeuren’ .

samupdate

Verlossende bericht

Het begon allemaal heel paniekerig op de Intensive Care. Zodra ze stabiel was werd ze overgeplaatst naar de kinderafdeling, wat bijna raar klinkt voor een fanatieke sporter als Sam. Het ziekenhuis in Venlo was natuurlijk een behoorlijk eind van het voor haar zo vertrouwde Oirschot, maar diende daar toch nog even te logeren, aangezien ze werd ‘veroordeeld’ tot vervoersverbod van een week. Wat later kreeg ze te horen dat ze overgeplaatst mocht worden naar Tilburg wat alweer een mooie eerste stap was richting huis. In Tilburg ging de wereld weer een beetje open voor de strijdlustige Sam. Ze mocht rechtop zitten en zo nu en dan een beetje lopen. Aangezien Sam in een fit lichaam huist knapte ze zienderogen op waardoor ze aan het einde van die week al het verlossende bericht kreeg dat ze naar huis mocht. Waar is het beter als thuis?

Geen opgeefster

Afgelopen donderdag is er een MRI scan en een echo van haar mild gemaakt om alles nog eens goed te bekijken. Van die onderzoeken krijgt ze over twee weken de uitslag. Ondanks dat het grote gevaar nu geweken is weet ze heel goed dat er wel iets aan de hand is in haar buik. ‘Het rare is dat ik me eigenlijk erg goed en redelijk fit voel’. Of haar mild nog werkt blijft nog even de vraag, maar de pijn is praktisch verdwenen. Het mindere, maar wel te verwachten, nieuws is dat Sam de komen de 3 maanden niets aan sport mag doen. Ze blijft positief. ‘ Ik verwacht wel dat ik na de zomervakantie weer rustig aan mag beginnen’. Natuurlijk zijn Sam en haar aanhang behoorlijk geschrokken, maar zoals bekend is Sam geen opgeefster. ‘Als het medisch verantwoord is zit ik zo snel mogelijk weer op de motor. Het is mijn leven en kan echt niet wachten weer op mijn ‘Rakker’ te stappen’. Angst speelt hier duidelijk geen rol.

Zo lief

De populariteit van de jonge strijdster werd nog eens onderstreept door het grote aantal kaarten, appjes en berichten van iedereen die met haar meeleeft en wat haar snelle herstel zeker ten goed komt. ‘Zo lief van iedereen, geweldig bedankt allemaal’

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s