Boot netjes tweede in Orp La Grand.

Bootje
Op het prachtige circuit van Orp la Grand werd afgelopen zondag de derde wedstrijd verreden over drie manches, met als inzet is het Belgisch Kampioenschap. Mark Boot is in de MX2 klasse tegenwoordig de te kloppen man, wat voor menigeen een behoorlijke opgave blijkt. Zijn veelal voortreffelijke starts zijn een van zijn belangrijkste wapens geworden. Nu Mark er voor heeft gezorgd het tempo aan te kunnen en het daarna de gehele wedstrijd vast te houden is een eventuele MX2 titel niet zo ondenkbaar.

Het is vooruitlopen, maar Mark maakt waar. Niet meer uit de top weg te denken. Zijn start in de eerste manche ook weer super. Na een paar strakke rondjes maakte hij een simpel foutje dat er buiten plaatsverlies tevens voor zorgde dat hij zijn ritme niet meer terug kon vinden. Met een ontevreden gevoel passeerde hij als vierde de vlag. Ook de tweede manche begon goed. Na weer een goede start bleef hij netjes het hoge tempo volgen en kwam nu als tweede over de finish. Door een iets mindere start in manche drie, vergezeld van regen kwam de MC Mikkola coureur wat moeilijker op gang op de glibberig geworden baan. Eenmaal in goede doen reed hij keurig naar weer een tweede plaats wat hem overall ook een verdiende tweede plaats opleverde.

Mark zit goed in zijn crossvel. Heeft de flow te pakken en met de gewaardeerde hulp van zijn ouders, vriendin en de crew van MC Mikkola kon het nog wel eens een verrassend seizoen worden.

(Foto met dank aan CC Pics)

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s