Sam en Rakker

sam zijt
Dit weekend moesten de dames naar, het voor Sam onbekende, Zijtaart. Een maiscross waarmee ze nog niet zo veel ervaring in heeft. Samen met Peter Huijbregts verkende ze de baan waarna ze haar training weer nuttig gebruikte om de baan te verkennen.
De eerste manche begon het meteen al goed. Na een goede start pakte ze de tweede plaats en kon die een groot deel van de wedstrijd vasthouden. Ze reed lekker haar eigen tempo maar moest na een stuurfoutje helaas een plaats prijsgeven. Eenmaal weer op gang kon ze toch de tweede stek weer veroveren en op deze plaats finishen. Ook de pauze werd goed benut. Nadat haar lichaam weer bijgetankt was, zowel in als uitwendig, liep ze nog een keer de baan rond. Kijken welke sporen anderen gebruiken en of het ook wat oplevert.
Ook in de tweede manche zat Sam er weer goed vooraan bij. Als 4e de eerste bocht in. Door gebruik te maken van andere sporen als haar voorgangsters maakte ze haar eigen weg vrij om door te stoten naar weer een tweede plaats die ze vervolgens niet meer afstond. Met twee prachtige tweede plaatsen op zak kon Sam weer trots terugkijken op een geslaagde dag.

sam zijt 2
‘Ik ben erg blij met mijn prestaties van vandaag’, meldde Sam terecht. ‘Ook blij ben ik met Ecomaxx. Door dat power setje gaat mijn KTM als een kanon’, aldus een dankbare Sam die steeds meer één lijkt te worden met haar oranje monster. Johan Bollen bedankt!
Deze week staat er weer een trainingssessie in Genk op haar drukke programma om vervolgens volgend weekend haar eerste EK wedstrijd op diezelfde baan af te gaan werken. ‘Rakker (bijnaam voor haar motor) en ik zijn er helemaal klaar voor’, zegt ze lachend. ‘Alles geven en genieten’.
‘Sam en Rakker’. Een avonturen duo waar we nog veel van gaan horen.

1 reactie

Opgeslagen onder Geen categorie

Een Reactie op “Sam en Rakker

  1. Rick h

    Mooi pak, mooie motor, Leuke Sloffen
    Maar die baan ken ik niet 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s