INSIGHT MX : De eerste Oostenrijkse top MX documentaire!

in 1in 2

 De documentaire INSIGHT MX brengt de pure waarheid en al het mooie en minder mooie op uw scherm van het Oostenrijkse motorcross gebeuren. Families die als hobby crossen, jonge talenten die in de startblokken van een pracht carrière staan en zware blessures … Het komt allemaal uitgebreid aan bod in deze docureeks van PrideFilms. Een 6-tal episodes van ieder een half uur lang zullen je mee nemen in een reis rond Oostenrijk en de wereld. De GP’s van Mantova en van Assen komen aan het bod. Met namen als Christophe Lackner, de vice veteranen wereldkampioen van 2013 en Michael Sadner die als 17-jarige kwalificeerde voor EMX250 wedstrijden staat er ook wat Internationale racerij op het programma.

Hoe trainen ze, hoe combineren ze hun hobby met hun werk, hoe leven ze …? Je kunt het allemaal zien in INSIGHT MX. Een productie van Uwe Froehlich!

Geniet alvast van de trailer en pre-order de exclusieve series voor slechts €14,99 op vimeo.

http://a

<p><a href=“https://vimeo.com/179635475”>INSIGHT MX</a> from <a href=“https://vimeo.com/pridefilms”>PrideFilms</a> on <a href=“https://vimeo.com”>Vimeo</a>.</p>

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s